E-assessment trainingen

Ga jij binnenkort een assessment afleggen en wil jij jouw voorbereiding voor het maken van de test optimaliseren?
Bekijk dan snel ons aanbod in verschillende soorten trainingen!

Online trainingen

Careerstarter biedt verschillende online trainingen voor het oefenen van e-assessments. Zo zijn er voor alle losse testonderdelen trainingen beschikbaar zodat je goed kunt oefenen voor een specifieke module. Daarnaast biedt Careerstarter totaalpakketten voor een optimale voorbereiding op alle onderdelen van het assessment dat jij zal gaan afleggen. De online trainingen worden 24/7 beschikbaar gesteld en bestaan uit een uitgebreide introductie en een groot aantal oefen vragen met toelichting. Wil je meer weten over de verschillende soorten online trainingen? Bekijk dan snel ons volledige aanbod.

Groepstrainingen

Wij bieden diverse groepstrainingen aan zowel organisaties als individuen. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het voorbereiden op e-assessments en sollicitatieprocedures. Voor organisaties als studie- en studentenvereniging is het mogelijk om in samenwerking met Careerstarter een groepstraining op locatie aan te bieden. Jouw organisatie bepaalt dan waar, wanneer en met hoeveel mensen je de training wilt volgen. Bekijk snel ons volledige aanbod in groepstrainingen.

1 op 1 trainingen

Wij bieden 1 op 1 trainingen voor het voorbereiden van specifieke e-assessments en onderdelen van deze testen. Weet jij welk e-assessment jij zal gaan afleggen en wil je persoonlijke begeleiding om jouw resultaten te optimaliseren? Kies dan voor een 1 op 1 training en kies zelf welke test onderdelen jij samen met een expert wilt gaan oefenen. Bepaal in overleg hoeveel uren training jij nodig zult hebben om het gewenste resultaat te behalen. Bekijk snel ons aanbod in 1 op 1 trainingen.