Over ons

Careerstarter

Veel afstuderenden die graag aan de slag willen bij een (populaire) werkgever, wordt gevraagd om voor de selectieprocedure een e-assessment af te leggen. Een e-assessment is een capaciteitentest die tegenwoordig door veel werkgevers wordt gebruikt om nieuwe werknemers met specifieke kwaliteiten aan te nemen. Door de vele assessment trainingen die Careerstarter reeds georganiseerd heeft, is er veel kennis verkregen over de verschillende soorten assessments en testonderdelen. Alle oefenopgaven uit de oefenpakketen worden dan ook door ervaren assessment experts ontwikkeld en getest. Op deze manier bereikt en behoudt Careerstarter haar kwaliteit én wordt er voor gezorgd dat iedereen een optimale voorbereiding voor zijn of haar e-assessment kan treffen.

Geschiedenis

Careerstarter is in 2013 opgericht met het doel om kwalitatief hoogwaardige e-assessment trainingen aan te bieden. Deze trainingen biedt Careerstarter zowel faco-to-face als online. Na het volgen van een e-assessment training stijgt de kans op een goede e-assessment score, en daarmee de kans op een succesvolle sollicitatie.

De eerste aanvragen voor een e-assessment training kwamen binnen via het persoonlijk netwerk van de oprichter van Careerstarter. Na tal van promotietrainingen, groeide de interesse in e-assessment trainingen via Careerstarter sterk. Tegenwoordig werkt Careerstarter met enkele part-time e-assessment trainers die de face-to-face lessen verzorgen. Naast deze trainingen houdt Careerstarter zich ook bezig met een aanbod in online trainingen, welke binnenkort op de website te vinden zullen zijn.

StudyTree

Sinds medio 2017 is Careerstarter gelieerd aan StudyTree; een organisatie die zich richt op ondersteuning binnen het onderwijs. Met haar verschillende merken biedt StudyTree hulp aan scholieren en studenten die moeite ervaren binnen het regulier onderwijs. Het solliciteren en maken van een e-assessment kan gezien worden als de laatste horde die in een onderwijstraject plaatsvindt: de doorstroom naar het werkende leven. De e-assessment trainingen van Careerstarter passen dan ook perfect binnen de doelstellingen van StudyTree.