Careerstarter

Als je aan de slag wilt bij een nieuwe werkgever moet je vaak een e-assessment maken. Het e-assessment maakt tegenwoordig namelijk vaak deel uit van de sollicitatieprocedure. Zo’n e-assessment bestaat vaak uit een abstract, numeriek en verbaal onderdeel om jouw vaardigheden te testen.

Careerstarter geeft nu al sinds 2013 trainingen aan individuen en groepen. Onze trainers ontwikkelen daarnaast ook oefenmateriaal, onder andere te vinden op Hellotest. Daardoor is er veel kennis over e-assessments aanwezig. Deze kennis wordt ook continu bijgewerkt en doorontwikkeld. Daarom ben je bij Careerstarter aan het juiste adres voor e-assessment trainingen.

Geschiedenis

Careerstarter is in 2013 opgericht met het doel om kwalitatief hoogwaardige e-assessment trainingen aan te bieden. Deze trainingen biedt Careerstarter individuen, studieverenigingen, HR professionals, hogescholen en universiteiten aan. Door het volgen van een e-assessment training stijgt de kans op een goede e-assessment score, en daarmee de kans op een succesvolle sollicitatie.

In eerste instantie waren onze trainingen vooral gericht op individuen die bij een (grote) werkgever solliciteerden. Daar kwamen later studieverenigingen, HR professionals en ook hogescholen en universiteiten bij. Momenteel verzorgt Careerstarter elk jaar vele trainingen.

In 2015 ontstond naast Careerstarter de online tak Hellotest. Daar kun je nu terecht voor al je online oefenmateriaal voor assessments.

Corstiaan Smit
Corstiaan Smit - Oprichter Careerstarter