Over ons

Careerstarter

Veel afstuderenden die graag aan de slag willen bij een (populaire) werkgever, wordt gevraagd om voor de selectieprocedure een e-assessment af te leggen. Een e-assessment is een capaciteitentest die tegenwoordig door veel werkgevers wordt gebruikt om nieuwe werknemers met specifieke kwaliteiten aan te nemen. Door de vele assessment trainingen die Careerstarter reeds georganiseerd heeft, is er veel kennis verkregen over de verschillende soorten assessments en testonderdelen. Alle oefenopgaven uit de oefenpakketen worden dan ook door ervaren assessment experts ontwikkeld en getest. Op deze manier bereikt en behoudt Careerstarter haar kwaliteit én wordt er voor gezorgd dat iedereen een optimale voorbereiding voor zijn of haar e-assessment kan treffen.

Geschiedenis

Careerstarter is in 2013 opgericht met het doel om kwalitatief hoogwaardige e-assessment trainingen aan te bieden. Deze trainingen biedt Careerstarter zowel faco-to-face als online. Na het volgen van een e-assessment training stijgt de kans op een goede e-assessment score, en daarmee de kans op een succesvolle sollicitatie.

De eerste aanvragen voor een e-assessment training kwamen binnen via het persoonlijk netwerk van de oprichter van Careerstarter. Na tal van promotietrainingen, groeide de interesse in e-assessment trainingen via Careerstarter sterk.

In 2015 ontstond uit Careerstarter de online tak Hellotest.nl. Daar kun je nu terecht voor al je online oefenmateriaal voor assessments. Daarnaast voorziet Careerstarter nog steeds trainingen en workshops op locatie.

Corstiaan Smit
Corstiaan Smit - Oprichter Careerstarter