Online trainingen

Alles over de online trainingen

E-assessment

Ga jij solliciteren voor een nieuwe baan? Dan is de kans groot dat jij voor de selectieprocedure een e-assessment zal moeten gaan afleggen. Deze capaciteitentest die verschillende delen van je intelligentie meet, zal de werkgever tonen wat jouw kwaliteiten zijn en of je geschikt bent voor de baan waar je voor solliciteert. Jouw score op een e-assessment wordt vergeleken met de scores van andere kandidaten, om deze reden is het van belang dat jij een zo hoog mogelijke score haalt zodat jij als een geschikte kandidaat voor de functie wordt gezien.

Hoe haal je een hoge score op een e-assessment? Door je goed voor te bereiden op de verschillende onderdelen waar de test uit bestaat. Niet alleen is het verstandig om te leren wat de juiste oplossingsstrategie voor een bepaald onderdeel is, ook is het van belang om veel te oefenen zodat je bekend raakt met de verschillende soorten opgaven.

Optimaal voorbereiden?

Volg onze online e-assessment training!

Online trainingen

Careerstarter biedt verschillende online trainingen voor het oefenen van assessments. Zo is het mogelijk om een online training te doen voor alleen een specifiek onderdeel van een test, maar is er daarnaast ook de mogelijkheid om alle onderdelen te oefenen van de specifieke test die jij gaat afleggen. Deze totaalpakketten zijn erg populair omdat ze zorgen voor een optimale voorbereiding op het complete e-assessment dat  jij zal gaan maken.

Ik weet al welk assessment ik ga afleggen

Weet jij al welk e-assessment jij gaat maken? Bekijk dan direct de online training pakketten die Careerstarter aanbiedt. De online trainingen worden 24/7 beschikbaar gesteld en bestaan uit een uitgebreide uitleg en vragen met toelichting. Heb je vragen of opmerkingen over bepaalde opgaven? Laat ons dit weten en wij helpen je graag verder!

Ik weet nog niet welk assessment ik ga afleggen

Weet jij niet welk assessmentbureau jou zal gaan testen maar weet je wel wat de naam van het bedrijf is waar je gaat solliciteren? Bekijk dan het werkgeversoverzicht en kom erachter welk e-assessment jij zal afleggen.