Eelloo en Careerstarter zijn op geen enkele wijze aan elkaar verbonden of gelieerd.

De informatie op deze pagina is onafhankelijk door Careerstarter opgesteld. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.

Voorbereiding Eelloo

E-assessments bestaan doorgaans uit verschillende testonderdelen die allemaal een andere capaciteit meten. Door voor alle testonderdelen goed te oefenen, zorg je ervoor dat je kennis krijgt van de verschillende oplossingsstrategieën die de onderdelen vergen. Omdat er bij een sollicitatieprocedure voor een groot bedrijf tegenwoordig bijna altijd grote concurrentie bestaat, is een voorbereiding voor de test zo goed als noodzakelijk voor het halen van een hoge score. Door een online training te volgen bereid jij je optimaal voor op je test.

Oefenen met de online training

Voor een optimale voorbereiding voor het Eelloo assessment heeft Careerstarter een speciaal online trainingspakket ontwikkeld. De training bestaat uit verschillende modules die uitgebreide uitleg geven van de juiste oplossingsstrategieën voor de testonderdelen. Iedere module bestaat uit meerdere sets met vragen waarvan zowel het juiste als het gekozen antwoord met toelichting getoond wordt. De online training voor Eelloo bevat in totaal 280 oefenopgaven. Na de aankoop van de online training heb je 21 dagen de tijd om gebruik te maken van het pakket. Wanneer je de online training langer wilt gebruiken is er altijd de mogelijkheid om extra tijd aan te schaffen.

Jouw voordelen:

  • Je kunt direct aan de slag
  • Cursusmateriaal afgestemd op assessment
  • 24/7 toegang tot het materiaal
  • Per module een duidelijke uitleg met strategie
  • Toegang tot tips, oefenvragen en uitwerkingen
  • Je bent de concurrentie een stap voor!

Bereid je optimaal voor op je Eelloo assessment,

volg direct onze online training!

Inhoud van de online training

Het Eelloo assessment bestaat over het algemeen uit de volgende vier onderdelen: figuurreeksen, analogieën en cijferreeksen en diagrammen. Deze onderdelen komen in veel assessments voor en hebben een duidelijke oplosstrategie. Bekijk de informatie over deze onderdelen hieronder en leer wat je moet weten voor het maken van dit assessment.

Figuurreeksen

Met het testonderdeel ‘figuurreeksen’ wordt het vermogen om logisch en abstract te redeneren gemeten. Er worden verschillende soorten figuren getoond waarvan de eigenschappen elkaar beïnvloeden. Door de juiste relatie tussen de figuren te herkennen kan worden bepaald hoer het laatste figuur uit de reeks eruit moet komen te zien.

Doordat er veel verschillende verbanden tussen de figuren mogelijk zijn, kan het lastig zijn om tot het juiste antwoord van de opgave te komen. Door veel te oefenen en te leren hoe de verschillende verbanden eruit kunnen zien zal het steeds makkelijker worden om de relaties te herkennen. De online training voor Eelloo biedt, naast een uitgebreide uitleg van alle mogelijke verbanden, 5 sets van 10 oefenvragen voor een optimale voorbereiding.

Cijferreeksen

Het vermogen om cijfermatige relaties te herkennen en te vervolgen wordt door het Eelloo assessment gemeten aan de hand van ‘cijferreeksen’. Cijfers worden in reeksen getoond en zijn allen onderling met elkaar verbonden. Het is aan jou om te bepalen wat voor onderling verband aanwezig is.

Voor dit testonderdeel is het belangrijk dat je kennis hebt van de wiskundige relaties die de reeksen kunnen bevatten. Het is bij dit testonderdeel dan ook van belang dat je niveau in basis rekenen goed genoeg is. Wil je eerst meer oefenen met rekenen en basis wiskunde? Download dan gratis de Basis Rekenregels van Careerstarter. De module ‘cijferreeksen’ bestaat uit een uitgebreide uitleg van de mogelijke wiskundige relaties en bevat daarnaast 5 sets van 20 oefenvragen voor een goede voorbereiding op dit testonderdeel.

Analogieën

Het vermogen tot verbaal logisch redeneren wordt door het Eelloo assessment gemeten aan de hand van het testonderdeel ‘analogieën’. Bij dit onderdeel worden er steeds twee relaties tussen twee begrippen getoond waarbij één of twee van de begrippen zijn weggelaten. Door de soort relatie te herkennen kan worden bepaald welk begrip er op de lege plek(ken) moet komen te staan.

Door te leren welke relaties er tussen de begrippen mogelijk zijn, en hier goed mee te oefenen, zal het makkelijker worden om de opgaven juist te beantwoorden. De online training voor Eelloo bestaat uit een uitleg over de mogelijke relaties tussen begrippen en biedt daarnaast 4 sets van 20 oefenvragen.

Diagrammen

Het vermogen tot logisch redeneren en de verbale intelligentie wordt gemeten met het testonderdeel ‘diagrammen’. Er worden begrippen getoond die onderling een relatie kunnen hebben. Het is aan jou om te bepalen in hoeverre de begrippen (deels) verzamelingen van elkaar zijn en dit in visuele vormen aan te geven.

De mogelijke relaties tussen de begrippen kunnen op tien verschillende manieren worden weergegeven. Door de relaties te kunnen herkennen kan vervolgens het juiste antwoord worden uitgekozen. De online training geeft een uitleg van de mogelijke relaties en biedt daarnaast 1 set met 10 oefenvragen en 2 sets met 20 oefenvragen.

Heb jij toevoegingen of suggesties voor de informatie op de website van Careerstarter? Laat ons dit weten zodat onze informatie up to date blijft door een mail te sturen naar info@careerstarter.nl.

* Deze informatie is gebaseerd op ervaringen van test kandidaten die het assessment van Eelloo reeds hebben afgelegd. Het aantal vragen dat wordt gegeven en de beschikbare tijd die beschikbaar wordt gesteld om deze vragen te beantwoorden kan echter veranderen.

Eelloo en Careerstarter zijn op geen enkele wijze aan elkaar verbonden of gelieerd.

De informatie op deze pagina is onafhankelijk door Careerstarter opgesteld. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.