Groepstrainingen

E-assessment groepstrainingen voor organisaties

Wij bieden verschillende soorten groepstrainingen aan organisaties voor het voorbereiden van e-assessments. Zo is het mogelijk om als studie- of studentenvereniging in samenwerking met Careerstarter een groepstraining op locatie aan te bieden. Jouw organisatie bepaalt dan waar, wanneer en met hoeveel mensen je de training wilt volgen.

Bij deze groepstrainingen voor organisaties kan er de keuze worden gemaakt uit de volgende trainingen:

Introductie training

Het doel van deze training is om de werking van e-assessments in sollicitatieprocedures te begrijpen en te leren hoe je deze goed kunt voorbereiden. Dit doen we aan de hand van een uitgebreide behandeling van 2 kleine tests bestaande uit figuurreeksen, cijferreeksen, en syllogismen. Vele malen per jaar biedt Careerstarter deze training in samenwerking met studie- of studentenverenigingen aan.

Duur: 2 uur

Waar en wanneer: in overleg te bepalen

Aantal deelnemers: maximaal 100

De kosten bedragen tussen de 200 en 300 euro (exclusief btw). In sommige gevallen kunnen wij de training gratis aanbieden. Wil je weten welk tarief voor jouw organisatie geldt? Neem contact met ons op via onderstaande aanmeldknop.

Volledige training

In deze training behandelen we de belangrijkste onderdelen die je terug ziet in testen van bijvoorbeeld PiCompany, SHL of LTP. Denk hierbij aan verbaal-, logisch- & numeriek redeneren. Onze ervaren trainers verzorgen bij elk onderdeel een uitgebreide uitleg over de juiste aanpak om deze vragen met snelheid, en uiteraard het juiste antwoord, op te lossen. Tijdens de training worden er oefenopdrachten besproken zodat je direct inzicht krijgt in welke onderdelen nog extra aandacht vereisen tijdens de zelfstudie.

Duur: 4 uur. We stemmen met jullie af welke dag geschikt is en hoe de dagindeling eruit komt te zien.

Maximum aantal deelnemers: om kwaliteit te kunnen garanderen mag de groepsgrootte uit maximaal 30 personen bestaan.

Per training: afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en mogelijk aanvullende wensen varieert de prijs tussen de €500,- en €750,- (prijzen zijn exclusief btw)