Ga jij binnenkort een assessment afleggen en wil jij jouw voorbereiding voor het maken van de test optimaliseren?
Bekijk dan snel ons aanbod in verschillende soorten trainingen!

1 op 1 trainingen

Careerstarter geeft al sinds 2015 één op één trainingen aan voor e-assessments. Voor elke training wordt een intake gedaan om vast te stellen welke test jij moet maken. Daarna bepalen we samen welke onderdelen getraind gaan worden. Tot slot kun je via ons online platform Hellotest oefenen om zoveel mogelijk vragen te maken. Op die manier ben jij optimaal voorbereid op jouw e-assessment.

Klik hier om meer te lezen over de één op één training.

Vul het formulier hieronder in en wij nemen z.s.m. contact met je op om een training te plannen. Moet je de test op korte termijn maken? Voeg dan SPOED toe aan de titel!

Zakelijke trainingen

Careertarter biedt bijvoorbeeld studieverenigingen, studentenverenigingen, hogescholen en universiteiten trainingen aan. Wij bieden workshops van twee uur tot volledige trainingen van vier uur op locatie aan. De training is geschikt voor groepen van 12 tot 40 deelnemers. In elke training komen alle e-assessment onderdelen aan bod. Daarnaast krijgen deelnemers inzicht in het assessment en sollicitatieproces. Deze trainingen zijn ideaal voor congressen en carrière evenementen.

Klik hier om meer te lezen over de zakelijke trainingen voor groepen.

Vul het formulier hieronder in en wij nemen z.s.m. contact met je op om een training te plannen.

*Dit formulier kun je voor groeps- en individuele trainingen gebruiken.

Online trainingen

Careerstarter is onderdeel van Hellotest, de online aanbieder van oefenpakketten voor e-assessments.

Je kunt op Hellotest 24/7, online oefenen voor e-assessments. Hellotest biedt voor alle testaanbieders in Nederland, en daar buiten, oefeningen aan. Deze oefeningen zijn onafhankelijk ontwikkeld om jou als kandidaat de beste voorbereiding te bieden.

Gebruik de kortingscode: CS10 om 10% korting te krijgen bij Hellotest op jouw aankoop!