1 op 1 training

E-assessment training

Ga jij solliciteren voor een stageplek of functie bij een (grote) organisatie en zal jij binnenkort een e-assessment moeten gaan maken? Dan is het verstandig om een e-assessment training te volgen zodat jij straks goed voorbereid de test kunt gaan maken. Wanneer je op zoek bent naar hulp op maat en persoonlijke begeleiding, dan zijn onze 1 op 1 trainingen zeer geschikt. Bekijk hieronder de informatie over de 1 op 1 training.

1 op 1 training

Tijdens de 1 op 1 trainingen van Careerstarter ligt de focus op het specifieke e-assessment dat jij gaat maken. De verschillende onderdelen van het assessment worden aan de hand van voorbeelden en oefenvragen uitgelegd. Door de persoonlijke begeleiding kan er worden nagegaan welke onderdelen er extra uitleg en oefening nodig hebben voor verbetering en is er ruimte om vragen te stellen. Naast het trainen van de inhoud van het e-assessment is er ook aandacht voor het tijdsaspect van de test.

Duur: bij het trainen voor één assessment duurt een training 2 tot 3 uur. Wanneer er tijdens de training twee assessments worden behandeld, duurt de training 3 tot 4 uur.

Waar: doorgaans op Nijenburg 2I te Amsterdam. In overleg kan de training ook op een andere locatie worden gegeven.

Wanneer: in overleg te bepalen

€60,- per uur

”Tijdens de 1 op 1 training van Careerstarter heb ik geleerd hoe ik verschillende vragen gestructureerd kan aanpakken om ze snel en goed te beantwoorden. De training was erg nuttig en ik heb een mooie score behaald!”