Sollicitatietraining

E-assessment trainingen

Klassikaal

In deze training behandelen we de belangrijkste onderdelen die je terug ziet in testen van bijvoorbeeld PiCompany, SHL of LTP. Denk hierbij aan verbaal-, logisch- & numeriek redeneren. Onze ervaren trainers verzorgen bij elk onderdeel een uitgebreide uitleg over de juiste aanpak om deze vragen met snelheid, en uiteraard het juiste antwoord, op te lossen. De oefenopdrachten bespreken we in de training. Zo krijg jij direct inzicht in welke onderdelen nog extra aandacht vereisen tijdens de zelfstudie.

Duur: van 11:00 uur tot 17:00 uur

Wanneer: met ingang van januari 2018

Aantal deelnemers: maximaal 10

Niet partners: €189,-

Partners: €149,-*

*controleer bij jouw vereniging of je aanspraak maakt op de partner prijs. 

1 op 1

Moet jij binnenkort een specifieke test maken en wil je er in korte tijd voor zorgen dat je hierin uitblinkt? Dan is de 1 op 1 training perfect voor jou. Samen met één van onze trainers ga je in op jouw specifieke test, hoe je juist en met snelheid de vragen beantwoordt.


Jouw slagingspercentage na deze training? 93%!

Duur: afhankelijk van de test 2 tot 3 uur

Wanneer: neem contact op via onderstaande aanmeld knop en we bellen je zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen.

Per uur: €60,-

Groepstraining: introductie

Het doel van deze training is om de werking van e-assessments in sollicitatieprocedures te begrijpen en te leren hoe je deze goed kunt voorbereiden. Dit doen we aan de hand van een uitgebreide behandeling van een favoriet onderwerp in diverse e-assessments: figuurreeksen (logisch redeneren). Vele malen per jaar biedt Careerstarter deze training aan samen met studie- of studentenverenigingen.

Duur: 2 uur

Wanneer: in overleg

Aantal deelnemers: maximaal 100

In sommige gevallen kunnen wij de training zelfs gratis aanbieden. Wil je weten of dit ook voor jouw vereniging geldt? Neem contact met ons op via onderstaande aanmeldknop.

Volledige groepstraining

De inhoud van deze training is gelijk aan die van de klassikale training. Het grote verschil? Jouw studie- of studentenvereniging is in charge over de organisatie. Jij bepaalt waar, wanneer en met hoeveel mensen je de training wilt volgen. Neem contact op voor een passend voorstel met betrekking tot jouw situatie en wensen.

Duur: 6,5 uur. We stemmen met jullie af welke dag geschikt is en hoe de dagindeling eruit komt te zien.

Maximum aantal deelnemers: om kwaliteit te kunnen garanderen mag de groepsgrootte uit maximaal 25 personen bestaan.

Per training: afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en mogelijk aanvullende wensen varieert de prijs tussen de €500,- en €1000,- (prijzen zijn exclusief btw)

CV, motivatiebrief & gesprek

Voor groepen

Wat zijn de regels voor het opmaken van een goed CV? Wat zet je er wel en niet in? En hoe zorg je er voor dat jouw motivatiebrief de recruiter prikkelt om jou uit te nodigen op gesprek? Tijdens deze training gaan we niet alleen in op het schrijven en opmaken van een goede CV en motivatiebrief, ook leggen we uitgebreid uit aan de hand van de STAR methode, hoe jij je van je beste kant laat zien in het sollicitatiegesprek. In deze groepstraining gaan jullie aan de slag met diverse oefenopdrachten. Meer weten? Neem contact op voor een passend voorstel met betrekking tot jouw situatie en wensen.

Duur: 2 uur.

Maximum aantal deelnemers: 25

Per training: €250,- (exclusief btw en eventuele reiskosten)

1 op 1 sollicitatiecoaching

Staat er een belangrijke sollicitatie voor de deur? Wil jij één van de lucky few worden in dat éne traineeship? Wil jij daarom graag persoonlijke aandacht bij het schrijven van jouw motivatiebrief en je CV? Onze ervaren sollicitatiecoaches zijn er om jou klaar te stomen voor jouw sollicitatiegesprek(ken)!

Duur: 1 tot 2 uur afhankelijk van jouw wensen.

Per uur: €60,-